CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday

Stress Management itu PENTING!!

Assalamualaikum..

Belum pon masuk mggu 2 atau 3 atau 4..tp aku rasa macam dah nk ketuk kepala kt dinding lama2. Stress!! baru beberapa hari di mggu pertama dah macam bertahun! subject sumpah susah! dah la tu, aku dah start kena buat assignment+ presenttn. Apakah? baru tadi buat discussion kt musolla asma'. Bayangkan,hanya kami ber-3 shja. Kesimpulan, woit makcik,mane ade org da start pikir nak present + Assgnment bagai di minggu pertama!!

tiba2 rindu zaman tadika masa kena buat homework 4 pge dalam buku latihan matematik pra skolah. tu pun da merungut kata teacher jahat. Oh,sungguh...kecik2 sudah pandai x bersyukur...hmmm....kena ubah diri ye cik fara...sekarang kena kejar masa sbb baru tahu yg masa tu taknak tunggu kita. Dulu masa tu tolak tepi je...padan muka kau! Sekian.

Mood: Kebuntuan.

2 comments:

❤ eyeme ❤ said...

ommaii!! bdk asma ke? kita pun..
salam perkenalan :D

Fara Khalid said...

bukn2..hafsa..tp slalu je g asma..heee...salam prknalan 2.. =)